Årsmøde 2020

Kære medlem kom til årsmøde i Håndboldafdelingen og giv dit bidrag til en snak om vores fremtid.

Vi vil rigtig gerne høre hvad du syntes om din forening og hvordan du gerne vil have at den skal udvikle sig.

Håndboldafdelingen inviterer til Årsmøde, hvor vi gerne vil fortælle om året der gik, og få en god snak med vores medlemmer om visioner for udviklingen af foreningen.

I forbindelse med Årsmødet byder Idrætsforeningen på fællesspisning for hele familien – og for at I alle skal have muligheden for at deltage tilbyder vi gratis aktiviteter for børn i hallen, under Årsmødet.

Program for aftenen:

Kl. 17.30               Velkomst og kort introduktion.

Kl. 17.45               Årsmøder i de enkelte Afdelinger.

Kl. 19.15               Fællesspisning og snak på tværs af afdelinger.

Årsmødet følger Idrætsforeningens vedtægter og kan ses på www.solbjerg-if.dk – Forslag skal være Håndboldafdelingens Formand i hænde senest 8 dage før.

Da Idrætsforeningen er vært for Fællesspisning er det nødvendigt med tilmelding senest 3. marts. Tilmeld Jer på www.solbjerg-if.dk - Arrangementet er gratis.