Afslutningsstævne 2020

Som afslutning på Håndboldsæsonen tager Solbjerg Håndbold på et samlet afslutningsstævne med alle ungdomshold - turen går i år til

HUMLEBI CUP i Give.

HUMLEBI CUP   17.-19. april

Humlebi CUP afholdes af Give KFUM, i weekenden 17-19 april 2020 - Det er et håndboldstævne for hold i rækkerne A, B, C, D. og alle får lov at spille mange kampe.

Der er garanti for min. 5 kampe til hvert hold, derud over er der badeland med uddannede instruktører og Lørdag aften er der fest.

Der spilles i rækkerne:                               U11 : født i 08 eller 09

U13 : født i 06 eller 07

U15 : født i 04 eller 05

Alle hold fra samme klub vil overnatte sammen på samme skole, hvor vi også skal spise vores morgenmad, og hygge os sammen om aftenen inden vi skal sove.

TILMELDING:

Deltagergebyr er kr. 435,- som skal betales ved tilmelding.

I prisen indgår morgenmad, frokost og aftensmad Lørdag, og morgenmad og frokost Søndag.

Tilmelding skal ske senest 14. februar  via vores hjemmeside - solbjerg-if.dk

Vi glæder os - Så skynd dig at melde dig til....

Vi tager afsted i samlet flok Fredag eftermiddag ca kl. 16:00 alt afhængigt af om der ligger kampe fredag aften.

Klubben lejer en bus som vi kan være i alle sammen - du skal bare huske dit træningstøj og sko, samt sengetøj og luftmadras - og badetøj og festtøj.